Om skolefoto

Skolefoto skal være let og enkelt for skolen
TT-FOTO har i mere end 25 år specialiseret sig i skole- og børnefotografering. TT-FOTO lægger stor vægt på personlig betjening og høj kvalitet af billeder til en rimelig og fornuftig pris.

Som lærer ved jeg, at fotograferingen skal foregå på en hyggelig måde og uden de store gener for skolen.
Hos TT-FOTO er der ingen købetvang og ingen overraskelser. Alle oplysninger er med på tilmeldingssedlen, og forældrene vælger, om de vil præsenteres for en billedserie med portrætbilleder eller kun et klassebillede. Der er fuld returret på hele eller dele af billedpakken, og al returnering og betaling foregår direkte mellem forældrene og mig.

Forældrene vælger mellem 3 forskellige serier, som alle indeholder portrætbilleder og klassebillede - eller om de kun vil præsenteres for et klassebillede. Der kan ligeledes vælges en serie med portrætbilleder i sort/hvid – og det er rigtige sort/hvid billeder! Alt dette fremgår tydeligt af tilmeldingssedlen.
Inden fotograferingen besøger jeg skolen, så alle aftaler kan træffes, og jeg kan se på lokaliteterne.

Til skolen tilbyder jeg følgende uden ekstra beregning:
· Album med alle klassebillederne med plads til navn under
· Klassebilleder til de lærere der er med på billedet
· Lærergruppebillede i 20 x 25 cm til alle lærere
· Kartoteksbilleder på papir eller cd-rom
· Ekstra opsamlings- og sygefotografering
· Hjælp med fremstilling af årbog efter nærmere aftale
Efter endt fotografering kommer jeg selv med billederne, som er opdelt klassevis i kuverter med elevens navn på – lige til at dele ud.

Hvis I ønsker yderligere oplysninger, så kig videre på siden, ring 4010 7576 eller kontakt mig på mail: torben@tt-foto.dk

HTML Editor