Børnehavefotografering

Børnene griner - pædagogerne smiler - forældrene elsker billederne!
Fotografering i børnehaven er et samarbejde mellem mig og personalet - kun på den måde opnår vi de bedste resultater.

Jeg fotograferer normalt kun én institution om dagen, da jeg skal have tid til at lege, snakke og pjatte med børnene. Hvis et barn skal bruge lidt mere tid til at vænne sig til en fremmed, så skal der også være tid til det. To børn er ikke ens!

Jeg kommer helst om morgenen og laver portrætbillederne af de børn, som er kommet. Efter aftale tager vi gruppebillederne - enten ude eller inde - når det passer ind i jeres rytme. Hvis jeg ikke er færdig med portrætterne, så klarer vi det umiddelbart efter.

Forældrene vælger, om de ønsker portrætbillederne i farver eller i sort/hvid. De vælger også mellem flere forskellige baggrunde. Gruppebilledet er altid i farver.
Søskendefotografering, hvor alle børnene ikke går i den pågældende institution, er kun efter aftale med institutionen.

Billederne leveres til institutionen i kuverter med navn på og med alt relevant materiale. Betaling, ekstra billeder eller returnering foregår direkte mellem forældrene og mig - intet besvær for institutionen.
Institutionen modtager selvfølgelig gruppebilleder til personale, stuen og album uden beregning. Hver institution har sine specielle ønsker, så det finder vi altid en fornuftig løsning på.

Hvis I har specielle ønsker omkring billedserier mm., så kontakt mig gerne.

Hvis I vil være sikre på at få en god og børnevenlig fotograf, der har tid og ikke haster ud af døren, så skynd jer at bestille tid. Ring på 40 10 75 76 eller send en mail: torben@tt-foto.dk

Landing Page Software